• Adresa parc auto: Nr. 222 H,
    Sat Sânmihaiu Român,
    Timis, 307382, Romania
  • Vanzari: 0767 877 377

Salut! Sunt Adi Ghinga si impreuna cu sotia mea Florina, dorim sa impartasim ceea ce ne-a schimbat complet parerea despre achizitionarea unei masini sh. M-am documentat folosind canalele Youtube " Masina potrivita", " Atelierul de detailing" si " 99Vehicles", apoi am inceput cautarea masinii potrivite. Vazand "pe viu" dupa cateva interactiuni in diferite parcuri auto ca exista capcanele prezentate pe canale, am concluziobat ca riscurile sunt mari daca nu se poate testa masina SI in trafic. In aceasta situatie descurajanta, am aflat prin recomandare despre EMM 10 CAR si tare m-am bucurat pentru ca in acest parc auto in sfarsit am gasit masina care sa corespunda la verificarile elementare si pentru ca am testat masina si in trafic, in conditii legale, asa cum dealtfel este nornal/corect; la celelalte parcuri auto vizitate, nu s-a oferit aceasta facilitate, care defapt face diferenta. Bazandu-ma pe ceea ce am verificat/constatat si pe recomandare, am achizitionat masina, am beneficiat de servicii de inmatriculare de calitate si inca un aspect pe care doresc sa-l mentionez este apelul telefonic de la EMM 10 CAR, dupa doua saptamani de la achizitionare, pentru a afla daca totul e in regula cu masina. Da, masina e ok, ceea ce s-a confirmat si in service VW cu ocazia schimbului de ulei cand s-a verificat si nr. km, masina avand reviziile efectuate in reteaua VW. Concluzie: exista masini sh bune si dealeri auto sh caracterizati prin profesionalism si corectitudine, categorie in care EMM 10 CAR isi merita locul pe deplin. Felicitari EMM 10 CAR!

Ghinga Florina

Timișoara

Seriozitate in primul rand. Sunt deschisi pentru orice, iar serviciile oferite ajuta ca achizitia masinii sa fie una usoara, rapida. De curand suntem propritarii unei masini achizitionate de la EMM 10 CAR, care a trecut toate testele. Recomand cu toata increderea EMM 10 CAR!

Juglea Claudia

Timișoara

Recomand cu incredere, sunt niste oameni minunati, operativi si foarte sinceri iar masinile sunt fara “secrete” !!!

Hritcan Claudia

Deta

Recomand! Am achizitionat o masina de care sunt foarte multumita. Oameni seriosi, dovada de profesionalism! Mult success!

Andrada Eliza

Timișoara

Un părculeț auto super. Seriozitatea și profesionalismul ii definește cu siguranța. De la test drive pana la numere negre te poți baza pe EMM 10 CAR.

Drăgoi Cristina Maria

Timișoara

De vis!Recomand! Se poate incerca autoturismul de către client...(nr de proba)

Eli Elias

Timiș

ceva ce întâlnești tot mai rar, profesionalism.

Costi Costi

Timișoara

Transparenta ,amabilitate ,disponibilitate .Ceva rar în ziua de azi când e vorba de dealeri de mașini sh.Recomand cu căldură

Laies Marius

Timișoara

Recomand! Foarte serios și mașini de calitate!

Cistelecan Andrei

Arad

msini foarte bune,si nu sunt tepari recomand EMM 10 CAR

Rancov Zoran Gaby

Timiș

Preturi corecte, transparenta, suport pentru înmatricularea autoturismului, disponibilitate oricând, recomand!

Rachieru Nicu

Arad

seriozitate și corectitudine

Marcel Trifan

Arad

Foarte amabil si serios !

Dani Mona Toltis

Moșnița Nouă

de incredere si foarte serios

Bosoncea Mladen Daniel

Timișoara

Recomand, masinile sunt prezentate exact cum sunt, seriozitate si amabilitate

Balazs Maria

Sânmihaiu Român

Recomand cu drag .Masina merge foarte bine.

Anamaria Vesa

Timișoara

Companie de maxima încredere, am achiziționat de la dumnealor un automobil și sunt foarte mulțumit! Recomand cu încredere, sunt foarte serioși !!!!

Voicu D Mihăilă

Timișoara

Recomand , totul a fost foarte ok!

Costin Ciprian

Timișoara

Recomand cu incredere oameni de calitate si masini pe masura!

Catana Florin

Timișoara

WhatsApp